SFC alue

Kesäistä puuhailua

SFC-Alue

Yleistä

Alueemme SFC Valasranta on avoinna toukokuusta syyskuuhun.
Alue toimii  isäntä / isännät periaatteella. Vilkkaimpina kuukausina on kaksikin isäntää. Saapuessanne isäntä ottaa teidät vastaan, opastaa käytännön asioita ja näyttää vapaita paikkoja, jonne voi asettua asumaan.

Alueellamme suurin sallittu etuteltan leveys on 3,5m

Huoltorakennus

Uudistuksia alueella

Nyt on mahdollisuus saada suut makeaksi oman alueen kesäkioskista. Valikoimaan kuuluu tällä  hetkellä karkit, jäätelöt, riksut ja raksut. Kioskin aukioloajat ilmoitetaan toimistolta kuulutuksin.

Lasten leikkikenttä on saanut uuden turvahiekkapeitteen. 
Saunan viereen on siirretty hirsimökki päivän lehtien lukua varten. Mökin viereen on myös nikkaroitu terassi, jossa voi istuskella, lukaista lehtiä ja rupatella alueen asukkaiden kanssa.

Alueella on uikkarisauna joka lämpiää kesäaikaan päivittäin. Saunan viereen on rakennettu uutta huoltorakennusta joka on saatu valmiiksi ulkokuoren ja naisten sekä miesten wc-tilojen osalta. Nyt pääsee näppärästi käymään vaikka kesken saunomisen wc-tiloissa. Rakennuksessa on myös inva-wc. Aluetta laajennetaan myös hiljalleen mahdollisuuksien mukaan jotta saadaan kaikki halukkaat vierailijat otettua vastaan myös sesonkiaikoina.

Alueemme sauna-ajat kesä-elokuussa 2016

Ma - To      klo 18.00 - 21.00

Pe - La       klo 18.00 - 22.00

Su              klo  9.00 - 11.00

                   klo 18.00 - 21.00

Touko - ja syyskuussa sauna on avoinna viikolla vain keskiviikkona.

Pe - Su normaalit sauna-ajat.

Talkoot

Viikkoa ennen alueen avautumista järjestetään siivoustalkoot, joihin voivat kaikki halukkaat osallistua. Talkoita tehdään myös läpi vuoden. Ilmoitustaululta näkee ajankohdat talkoopäivistä. Kaikki kiinnostuneet voivat osallistua, ottaen huomioon omat voimavaransa. Pienikin apu on kiitoksen arvoinen.

Kevättalkoot

Harrastukset

Harrastusmahdollisuuksia on monia: Kuhankuonon retkeilyreitistö kutsuu kävelijät ja pyöräilijät liikkeelle. Tanssit Valasrannan lavalla ovat täydellistä kuntojumppaa. Kirkas Pyhäjärvi kietoo lumoihinsa  uimarit, veneilijät, surffaajat, kalastajat jne. 
Kierros Pyhäjärven ympäri pyöräillen näyttää kauneuden monelta suunnalta. 
Muuta ei voi todeta, kuin ohoo, kunto kohoo….lomallakin.
Karavaanarit tervetulleeksi alueellemme toivottavat myös kevät, kesä ja syksy.

Kevät

Kevät avaa portit vappuna kaikille matkailijoille. Silloin on monenlaista puuhaa. Vappuna tietenkin kaikki nauttivat omista tippaleivistä, munkeista ja simasta, puhalletaan ilmaa palloihin sekä vietetään vappua saunoen uiden jne.

Kesä

Kesä on lomien aikaa, silloin kaikki tiet johtavat Valasrantaan. Kesä – tuo kauan kaivattu ja odotettu- hyväilee teitä lämmöllään. Lämpöinen raukeus saa kiskottelemaan. Sulkekaa silmänne aurinkoisiin ettosiin, vajotkaa horteen, onnelliseen maailmaan, antakaa ajatustenne karata taivaan sineen. Nauttikaa kesästä. 

Juhannusta vietämme pienimuotoisten kilpailujen merkeissä.

Syksy

Syksyinen luonto väreineen houkuttelee asukkaita rantaan marja- ja sieniretkille. Alueella on vielä tapahtumia: elokuussa rosvopaistajaiset ja syys-lokakuun vaihteessa päätäjäiset. 

Kesäalue sulkeutuu, on jälleen muuton aika.

Valasrantaan voi tulla kauempaakin. Siellä kaikille tilaa riittää, kaikille paikkoja on. Valasrannan tanhuvilla voi olla ihan huoleton.

Yhteystiedot

SF-Caravan TL Pyhäjärvi

Rantapolku  49

21900 Yläne

puh. 040 730 4921